Rólam

Sokan Gáspár Győző feleségeként ismernek a médiából, de most szeretném megmutatni egy másik, sokkal érdekesebb oldalamat is számotokra! Olyan módon kívánom átadni Nektek a gasztronómia iránt érzett elhívatásomat, hogy akkor is kedvet kapjatok a főzéshez, ha eddig nem tartozott a kedvenc tevékenységeitek közé.

Fiús lányként ismertek egészen kamaszkoromig, ezért a konyha művészetével csak később volt lehetőségem megismerkedni. Anyukám mellett sokat álltam a konyhában, de különösebben nem ragadott magával a főzés. Még fiatalasszony koromban sem jött meg a szenvedély, a főzés egy szükséges rosszként szerepelt az életemben. Majd teltek múltak az évek, és Evelin születése után azt vettem észre, hogy szépen lassan elkezdtem beleszeretni az ételek művészetébe. Mai napig Evelin a konyhai művészetem legnagyobb rajongója, Virág – válogatósságából adódóan – pedig a legnagyobb kritikusom. Ha valami neki is ízlik, akkor tudom, hogy nagyon jól sikerült.  Hobbimmá, a szabadidőmet kitöltő állandó tevékenységé vált az évek alatt a főzés. Észrevettem magamon, hogy már nem tekintek a főzésre kötelező feladatként, sokkal inkább a kedvtelésként élem meg. Szeretem a magyaros ízvilágot, de a hagyományos cigány konyha ételeit is gyakran készítem.

Az, hogy abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy megnyertem a versenyt, életem talán eddigi legnagyobb elismerése!

És akkor jött egy új lehetőség…A Konyhafőnök VIP, ami számomra egy újabb lépcsőfok volt. Amilyen izgalommal vártam a forgatások kezdetét, olyan sok új receptet, technikát sajátítottam el a műsor során, amit be is tudok építeni a mindennapi életembe. Az, hogy abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy megnyertem a versenyt, életem talán eddigi legnagyobb elismerése!

Bea Konyhája blogommal a célom nem kevesebb, mint megmutatni Nektek, hogy főzni igenis jó! Receptjeimmel a hétköznapi konyha rejtelmeibe vezetlek be Titeket és megmutatom, hogy az egyszerű, de nagyszerű ételek elkészítése lehet élvezetes, szórakoztató és praktikus is egyben!

Tartsatok velem és ismerjétek meg Bea Konyhájának titkait!

Specialitások

  • Tészták
  • Magyar konyha
  • Olasz konyha
  • Sütemények

Kapcsolat